HTML

Lengyel lányok

Szép Lengyel lányok gyűjteménye.

Friss topikok

  • danko attila: szia en szeretnek meg 1kepet leci tegyel mar fel (2016.02.28. 11:59) #7 - Szépség
  • Rodrigo666: Szia! Komoly kapcsolat céljából kereslek! Írj: t.bume@freemail.hu címre Polandgirl címmel üzenetet! (2011.11.12. 21:48) #11
  • : Sziasztok! Én csak egyet mondok mikor kint nyaraltam 12 napot Solinában a Wojskopi Zaspotaj Jawon... (2010.06.04. 23:23) #3

#3

2009.12.30. 14:45 HunPol

1 komment

Címkék: lengyel lány lengyelország lányok polska kobieta polskie

A bejegyzés trackback címe:

https://lengyelkobieta.blog.hu/api/trackback/id/tr171632799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sziasztok!

Én csak egyet mondok mikor kint nyaraltam 12 napot Solinában a Wojskopi Zaspotaj Jawonikában (2005) , ott a legrondább csaj is iszónyú jól nézett ki.
Nem találtál egy dagadt nőt sem, akárkivel elmehettél bulizni, mert partiképes stb és tényleg valóban igaz, hogy imádják a magyarokat, személy szerint nekem a képembe mondták hogy szeretlek (de aranyos volt a csajszi és gyönyőrű) :( csak kár hogy azóta sem találom egy qrva közösségi oldalon sem őt.

Mert iwiwet utálják a lengyelek, akad nekik és nem szeretik egyáltalán.
Jó ha 1-2 lengyel fellelhető a facebookon, vagy a myspacen, de nem olyan "ratyi" képekkel mint a mai csajok a myvippen és a társain.
A probléma a myvipnél is az hogy hagyák hogy ilyen képek felkerüljenek, nincs elbírálás előtte, semmi mert nekik ez megéri mármint a myvipnak, pedig olyan jól meglehetne ezt szígorítani hogy csak na.

Szóval, ha tehetném én ott keresnék nőt Lengyelországban. Csodálatosak, imádnak főzni, szeretik az Életet és nem utálnak ki, nem néznek le, stb...

Magyarországon ha megtetszik valamelyikötöknek egy csaj, első kérdése a csajnak egyből ez: Szia! Mi a munkád? őőő ügyvéd.. de király, és eltudsz vinni ide vagy oda. (itt csa ka pénz dukál, nem a képed, vagy az hogy imádod e őt, ha tele a pénztárcád jár veled, ha nem ott hagy a fra**ba.

A lengyeleknél csak a szerelem számít és való igaz hogy létezik olyan hogy 10-es skálán szappanoper szépségű 11 es csajjal járjon egy magyar ember aki mondjuk kicsit elvan hízva, vagy nem az a partiképes ember.

Ha volna pénzem csak azér kimennék Varsóba nyaralni, hogy megtaláljam az igazit, ott.
Mert imdádják a német, és angol nyelvet is.

És szeretik a magyarokat.
süti beállítások módosítása